The Mocktail Club

Kruibekestraat 130

9150 Bazel 

België

hello@themocktailclub.com

BE0736 878 415

  • insta
  • facebook
  • pinterestr
  • youtube

© All rights reserved - The Mocktail Club

Hi,

Ik ben Marie, bezieler van The mocktailclub. Rond mijn 18 jaar werd ik intolerant voor alcohol. Een klein drama voor iemand die net het nachtleven had ontdekt. Er zat dus niks anders op dan nuchter door het leven te gaan. 

Waar ik mij aan stoorde is het beperkt aantal goede alternatieven voor alcoholische drankjes. Op elke receptie wordt er goed bedoeld een glaasje fruitsap in jouw handen geduwd. Op café krijg je een colaatje en als je geluk hebt met ijs en een citroentje. 
 

Daar wou ik wat aan veranderen! Ikzelf ben geen grote fan van frisdranken en wil iets gezonder, origineler en feestelijker brengen: een non alcoholisch drankje waar aandacht aan besteed is. The mocktailclub is ontstaan uit een blog waar ik eerst enkel receptjes deelde. De vraag werd groter en The mocktailclub veranderde van een blog naar een bedrijf. 

Onze mocktails worden in ons eigen atelier bereid met verse vruchten en kruiden. Wij werken uitsluitend met natuurlijke ingrediënten en ongeraffineerde suikers. Kleur & smaakstoffen en gekke E-nummers vind je in onze producten niet terug.