Marie & Kaat, 2 zussen, zijn de founders van The Mocktail Club. Rond haar 18e werd Marie intolerant voor alcohol. Een klein drama voor iemand die net het nachtleven had ontdekt. Er zat dus niks anders op dan nuchter door het leven te gaan.

Waar ze zich aan stoorde was het beperkt aantal goede alternatieven voor alcoholische drankjes.Op elke receptie wordt er goed bedoeld een glaasje fruitsap in jouw handen geduwd. Op café krijg je een colaatje en met wat geluk krijg je er een ijsblokje en een citroentje bij.

Daar wou ze wat aan veranderen! Zelf is Marie geen grote fan van frisdranken en wou ze iets gezonder, origineler en feestelijker brengen: een non alcoholisch drankje waar aandacht aan besteed wordt. Marie startte eerst een blog waar ze receptjes deelde van originele mocktails. De vraag werd groter en The Mocktail Club veranderde van een blog naar een bedrijf.

Haar zus Kaat stapte mee aan boord en samen bouwden ze The Mocktail Club verder uit. Hun mocktails worden in een eigen atelier bereid met verse vruchten en kruiden. Ze werken uitsluitend met natuurlijke ingrediënten en ongeraffineerde suikers. Kleur & smaakstoffen en gekke E- nummers vind je in hun producten niet terug.

Momenteel kan je hun mocktails in heel wat horecazaken proeven, waaronder enkele sterrenzaken. Wil je thuis genieten van de mocktails? Bestel ze dan eenvoudig in de webshop en laat ze aan huis leveren. Je kan de zussen ook boeken voor jouw event, dan komen ze ter plaatse mocktails serveren.

 NOVember 2015

START BLOG met recepten

AUGUSTUS 2017

EERSTE GEBOTTELDE FLES 

MAART 2019

KAAT START BIJ TMC

NOVEMBER 2019

TMc wordt een vennootschap

MAART 2018

WEBSHOP WORDT GELANCEERD

 APRIL 2016

officieel STUDENT ONDERNEMER

SEPTember 2018

NIEUWE BUITENBAR AANGEKOCHT

SEPTember 2017

voltijds aan de slag voor TMC

SEPTember 2019

REBRANDING LOGO EN FLES

ONS VERHAAL

THE SKY IS THE LIMIT

THE SKY IS THE LIMIT

The Mocktail Club

Kruibekestraat 130

9150 Bazel 

hello@themocktailclub.com

BE0736 878 415

  • Facebook The Mocktail Club

© All rights reserved - The Mocktail Club