The Club

Wordt ondergedompeld in de ultieme mocktail experience.

MEET NOËMIE

Wat is jouw taak binnen het Mocktail Club Team? 
Ik ben het aanspreekpunt voor alle Franstalige klanten van The Mocktail Club voor de regio Brussel & Wallonië.

Je mag nog 1 mocktail drinken voor de rest van je leven, welke kies je en waarom? Grapefruit & Vanilla zonder enige twijfel!  Het bittere van de pompelmoes in combinatie met de zachtheid van de vanille zorgt voor een overheerlijke smaaksensatie.  Daar zou ik gerust op kunnen overleven!

Je moet The Mocktail Club beschrijven in 1 zin, start!  
Waanzinnig lekkere premium mocktails in 8 verrassende smakencombinaties, 100% natuurlijk, ready to serve EN alcoholvrij.  Wat wil je nog meer?

Als je jezelf met een mocktail moet vergelijken, welke mocktail is dat en waarom?Lemongrass & Chili. Een zachte mocktail met een stevige KICK aan het einde waar je meteen wakker van wordt. Een beetje zoals ik dus. ;-) 

Hoe luidt jouw levensmotto? 
Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen. Die heb ik ooit ergens gehoord en vond ik zo mooi!  Het betekent dat het leven vol hoogtes en laagtes zit, aan jou om te bepalen hoe je met die hoogtes en laagtes omgaat. Het geluk zit in de balans.

Santa Claus is coming to town, welk cadeau onder de kerstboom doet jouw hart sneller slaan? 
Een trektocht in de Ardennen zonder gsm. Dat mogen ze mij altijd cadeau geven! Een tentje, een kampvuurtje en een mocktailtje daarbij, heerlijk.

Aanvullingen, dingen die je graag nog wil zeggen? 
Neem het leven niet te serieus, daarvoor is het veel te kort!