The Mocktail Club

Kruibekestraat 130

9150 Bazel 

België

hello@themocktailclub.com

BE0736 878 415

  • insta
  • facebook
  • pinterestr
  • youtube

© All rights reserved - The Mocktail Club

Tijd voor een feestje? Organiseer je een babyborrel, trouwfeest of een origineel bedrijfsfeest? The Mocktailclub staat klaar om er samen iets onvergetelijks van te maken. Onze verse mocktails komen we serveren vanaf 30 liter - 120 mocktails. Deze worden gepresenteerd in leuke tapvatjes. Glazen, ecologische rietjes, garnituren en ijs worden voorzien. We hebben zowel een mobiele toog voor binnen als een mobiele bar voor buiten. 

1/3
REFERENTIES

Voor de babyborrel van onze meisjes, Stella & Juliette wilden we graag een origineel concept. Zelf zijn we niet zo een fan van koffie en taart, daarom kozen we voor frietjes, zelfgemaakte pizza's en mocktails! The mocktailclub stond er met het leuke vernieuwde kraampje en was meteen de blikvanger van het feest. Iedereen wou er van proeven en was enthousiast. Ook de leuke presentatie viel ik de smaak. Ik kan het alleen maar aanraden!

Paulien Plaetinck

In 2017 maakte az Groeninge, als ziekenhuis, een aantal goede voornemens. Zo gingen we deelnemen aan de kwarttriatlon, en bijzondere aandacht hebben voor rookstopbegeleiding. Tournée Minérale paste mooi in dit rijtje. Meer dan 250 collega’s deden mee aan de alcoholvrije maand. Na afloop van de campagne trakteerden we de grootste teams met lekkere mocktails van The Mocktailclub. We kregen heel wat positieve reacties op onze deelname. In 2018 doen we opnieuw mee!

Annelies Feys

Na ons JA-woord in de kerk wilden we de aanwezigen graag een drankje aanbieden op het kerkplein. De feestelijke en verfrissende mocktails van the Mocktailclub leken ons uitstekend als non-alcoholisch alternatief, ideaal op een drukke dag met gevarieerd publiek. De hippe mocktailbar was meteen een enorm succes! De homemade ice-tea is ideaal voor kindjes en voor wie het begrip “mocktail” vrij nieuw is, de meer uitgesproken smaken zijn dan weer voor de durvers. Alles was perfect georganiseerd, mooi afgewerkte glaasjes en supervriendelijke bediening!

Tamara & Jensen 

Organiseer jij het volgende foodtruckfestival, lokaal marktje, congres of hip event? The mocktailclub is er graag bij! Een goed non-alcoholische alternatief is onmisbaar geworden. Zowel binnen met de mobiele toog als buiten met de mobiele bar serveer ik met plezier originele mocktails. Neem contact met ons op om tot een leuke samenwerking te komen.

PARTIES
EVENTS