ROse iced tea in samenwerking met #melkmoment

Een iced tea maar dan nét iets anders? Dan is deze mocktail ideaal. Meestal zijn iced tea's aan de zoete kant maar bij deze mocktail gaan we de bloemige smaken opzoeken.

Je maakt hem best enkele uurtjes op voorhand, zodat je van een ijskoud mocktailtje kan genieten.

TOURNée minérale mocktail 2021

Met The Mocktail Club voorzien we jou graag van wat inspiratie om februari op te fleuren. Speciaal voor Tournée Minérale hebben we een eenvoudig recept ontwikkeld met verrassende ingrediënten. Wil je eens iets anders dan een Virgin Mojito? Heb je zin in iets creatiever dan een alcoholvrije strawberry daiquiri? Ga dan aan de slag met dit origineel recept en probeer de Hibiscus Spice uit!

Cranberry & pink pepper

Melk is goed voor elk, dat weet iedereen.

Maar hoe gebruik je het op een orignele manier?

In een mocktail natuurlijk! In heel wat mocktails/cocktails wordt er gewerkt met eiwit om ze te voorzien van een mooi schuimlaagje. Dat kan melk ook!

 

In deze mocktail werken we met veenbessen, deze ken je vooral van het kerstdiner maar ze zijn ook lekker in een mocktail. Om het geheel wat pit te geven gebruiken we heel wat heerlijk verwarmende specerijen.

Grapefruit & rosemary mocktail

De perfecte mocktail voor elk uur van de dag! Zin om je vrienden te verrassen met een non alcoholische aperitief bij een brunch, afterwork of dinner? Deze eenvoudige mocktail maak je in een handomdraai.

 

De combinatie van vruchten en kruiden is vaak een goed idee om de mocktail een aparte, wat bittere

toets te geven.

Mocktail pompelmoes rozemarijn

NECTARINE & OREGANO

Deze mocktail ontwikkelden we speciaal voor Joe Fm en HLN. Zij organiseerden de anderehalvemeterborrel om de zomer in te luiden en de lastige coronaperiode achter ons te laten.

 

Deze mocktail werd een combinatie van zomerse smaken met perzik en oregano.

Thuis genieten van een mocktail? Bestel ze in onze webshop of maak ze gewoon lekker zelf.

Deze receptjes maak je in een handomdraai, even if you are a dummy in the kitchen.

Gelieve de recepten niet te gebruiken voor commerciële doeleinden.