Wedstrijdreglement

The Mocktail Club X Waer Waters 

Algemene voorwaarden

 1. Organisator: The Mocktail Club, gevestigd op Kruibekestraat 130, 9150 Kruibeke, organiseert deze wedstrijd.
 2. Deelname: Deelname aan de wedstrijd is gratis en staat open voor alle klanten van de deelnemende verkooppunten van The Mocktail Club. Medewerkers van The Mocktail Club en hun directe familieleden zijn uitgesloten van deelname.
 3. Periode: De wedstrijd loopt van 1 februari 2024 tot en met 29 februari 2024. Inzendingen buiten deze periode worden niet geaccepteerd.


Hoe deel te nemen

 1. Deelname: Om deel te nemen, moet de deelnemer het wedstrijdformulier op de website van The Mocktail Club volledig invullen.  
 2. Beperkingen: Deelnemers mogen 1 keer deelnemen aan de wedstrijd.


Prijzen

 1. Prijzen: De prijzen voor de wedstrijd zijn 10 duotickets (ter waarde van 110€ voor Waer Waters Resort in Groot-Bijgaarden. Tijdens het bezoek aan de wellness wordt een mocktail van The Mocktail Club geserveerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contant geld of overdraagbaar.
  - De duotickets geeft de bezoeker toegang om gebruik te maken van alle fitness & wellness faciliteiten van Waer Waters en dit van maandag t.e.m. donderdag.
  - De toegangen zijn niet geldig op feestdagen en tijdens schoolvakanties (uitgezonderd juli en augustus).
  - De toegangen zijn 6 maanden geldig van het moment van uitgifte en zijn niet nominatief.
  - De toegangen zijn niet cumuleerbaar met andere acties en promo’s. 
 2. Winnaars: De winnaars worden getrokken in de eerste week van maart 2024 en worden persoonlijk verwittigd. 


Voorwaarden

 1. Voorwaarden: Door deel te nemen, stemt de deelnemer in met de voorwaarden van deze wedstrijd. The Mocktail Club behoudt zich het recht voor om de wedstrijd of deze voorwaarden op elk moment te wijzigen of te annuleren.
 2. Aansprakelijkheid: The Mocktail Club is niet aansprakelijk voor enige schade, verlies of letsel als gevolg van deelname aan de wedstrijd of het gebruik van de prijzen.
 3. Publiciteit: Door deel te nemen, stemt de winnaar ermee in dat zijn/haar naam gebruikt kan worden voor publiciteitsdoeleinden zonder aanvullende vergoeding.
 4. Privacy: Persoonlijke informatie van deelnemers wordt alleen gebruikt voor de wedstrijd en zal niet worden gedeeld met derden.
 5. Rechtsgebied: Op deze wedstrijd is het Belgisch recht van toepassing.

Door deel te nemen aan de wedstrijd, aanvaardt de deelnemer deze voorwaarden.