Frequently asked questions
Voor elke mood de juiste mocktail. Voor elke vraag het juiste antwoord.

Daar zijn veel goede redenen voor. In de eerste plaats is een heerlijke mocktail het perfecte drankje voor wie niet de hele avond alcohol wil drinken. En als het smaakt naar meer, dan hoef je je ook niet in te houden. Voor het ultieme gebruiksgemak zijn onze mocktails ook ready-to-serve: je moet enkel nog ijs en botanicals toevoegen.

 

Welke ingrediënten zitten er in mijn mocktail?

We werken uitsluitend met organische ingrediënten: natuurlijke kruideninfusies en specerijen, maar ook hoogkwalitatieve fruitsappen. Het resultaat?
Een geraffineerde smaak waarvan enkel Marie en Kaat het geheime recept kennen.

 

Onze mocktails zijn bereid met natuurlijke producten en echte sappen en zijn dus 100% organisch. Als je met echt fruit werkt, hoort natuurlijk bezinksel daar nu eenmaal bij.

 

We werken met natuurlijke, organische producten en zoals je weet verschillen vruchten soms weleens van kleur. Afhankelijk van de oogst, het weer en de afkomst van de vruchten en sappen kan de kleur dus verschillen.

 

We gebruiken enkel ongeraffineerde suiker, die veel gezonder is dan gewone suiker. De hoeveelheid suiker is sowieso erg beperkt. Je hoeft dus zeker geen schrik te hebben dat je teveel suiker zou binnen krijgen.

 

Twee van onze mocktails zijn helemaal vrij van toegevoegde suikers: Apple & Thyme en Beetroot & Ginger. De andere mocktails hebben een laag suikergehalte. De meeste diabetici kunnen onze mocktails dus probleemloos drinken. Natuurlijk is de ene situatie de andere niet. Doe dus zeker navraag bij je huisarts indien je twijfelt.

 

In de eerste plaats hopen we uiteraard dat je van de inhoud genoten hebt. De fles zelf kan je bijvoorbeeld hergebruiken als vaas of waterkaraf. Of gooi ze in de glasbak, zo wordt ze gerecycleerd.

 

Nee! Het recept van onze mocktails is uitgepuurd en mooi uitgebalanceerd. Je hoeft er niets meer aan toe te voegen. Er is hard gewerkt aan de recepten van de mocktails dus ze zijn al goed op smaak gebracht. Je kan er wel nog botanicals aan toevoegen voor een extra feestelijke toets.

 

Wanneer wordt mijn order bezorgd?

We doen er alles aan om je order zo snel mogelijk tot bij jou te krijgen. Daarvoor werken we samen met Post NL. Doorgaans moet je rekenen op 2 werkdagen. Er kan natuurlijk wel eens iets mislopen. Maar geen paniek, we volgen alles nauwlettend op.

 

Waar kan ik jullie mocktails kopen?

Gebruik onze FIND US MAP om onze mocktails bij de drankenhandel, delicatesse zaak of conceptstore bij jou in de buurt te vinden. Liever jouw mocktails aan huis laten leveren? Bestel eenvoudig in onze WEBSHOP.

 

Hoe lang kan ik een fles bewaren?

Ongeopend blijft een fles 9 maanden goed. En dat zónder bewaarmiddelen.
Eens de fles geopend is, kan je ze nog 3 dagen gekoeld (<7°c) bewaren.

 

Stuur een mailtje naar hello@themocktailclub.com en we zorgen ervoor dat je een nieuwe fles ontvangt!
Bezorg ons een foto van de schade en wij doen de rest.

 

Een aperitief hoort niet zoet te zijn. Te veel suiker stilt de honger en dat is wat een aperitief nu net niét hoort te doen.

 

Drink onze mocktails altijd ijskoud. Serveer de gekoelde mocktails met 4 blokjes ijs. Je neemt best ijsblokjes. Crushed ice smelt te snel, waardoor de mocktail heel erg verwatert.

Garneer de mocktail vervolgens met de juiste botanicals. Op de fles staat steeds vermeld welke kruiden en botanicals je best kan gebruiken. De dried botanicals kan je mee bestellen in onze webshop. Voor de finishing touch werk je best nog met verse kruiden. Zo ziet de mocktail er niet alleen extra feestelijk uit, je stimuleert meteen ook je reukzin én je smaakpapillen. Want de geur van verse kruiden in je glas versterkt de beleving.


Je wil je fles terugsturen? Dat vinden we in de eerste plaats natuurlijk erg spijtig. Terugsturen kan tot 14 dagen na levering. Mail naar  hello@themocktailclub.com  voor de retourvoorwaarden. Laat ons zeker weten waarom je je fles wilt terugsturen.