Blog


Een blog vol smaakvolle mocktails en inspirerende verhalen. 
Lees boeiende interviews en laat je inspireren door onze levendige community.

MOCKTAIL MEMO x
Serveertips voor je mocktail

Een mooi afgewerkte mocktail serveren, daarmee scoor je meteen bij je gasten! We geven je enkele praktische tips om je mocktail te pimpen!

MOCKTAIL MEETS x
Christina De Witte a.k.a Chrostin    

We spraken met Christina De Witte over haar aankomend boek, mentale gezondheid, vrouw zijn, ondernemen en onze fijne samenwerking. 

MOCKTAIL MEETS x 
Amandine De Paepe

We spraken met Amandine De Paepe, founder van Insentials. over een gezonde levensstijl, het effect van alcohol, de perfecte brunch en nog veel meer.

MOCKTAIL MEETS x Timon Michiels

We gaan in gesprek met Timon, chef van Carcasse, over zijn culinaire reis en de nood aan alcoholvrije alternatieven in de horeca. 

MOCKTAIL MOMENTS x Privacy 

De kick-off van onze eindejaarscampagne
in Privacy Gent was geweldig! Samen met Catering Cachette serveerden we een zevengangenmenu met voor elk gerecht een aangepaste mocktail.

MOCKTAIL MOMENTS x Native Antwerp 

De jaarlijkse Paasbrunch werd ingewisseld door streetfood en matching mocktails. Een zonnige dag gevuld met  goed gezelschap en heerlijk eten en drinken. 

MOCKTAIL MEMO x
Wat met suiker in je mocktail? 

The Mocktail Club is laag in suikers! We gebruiken alleen ongeraffineerde suiker, wat een gezonder alternatief is, en we beperken de hoeveelheid suiker tot een minimum. 

MOCKTAIL MOMENTS x Mohican 

Een outdoor, off-the-grid and on-the-spot cooking en dining experience met aangepaste mocktails in samenwerking met Mohican, organisatoren van Dinner On The Lake.