Suiker in je Mocktail? 
Let's get the sweet facts straight!

Op zoek naar een heerlijke alcoholvrije cocktail zonder toegevoegde suikers? 

Je bent op de juiste plek beland! Bij The Mocktail Club vind je een breed scala aan verrukkelijke mocktails, die laag zijn in suikers. We gebruiken uitsluitend ongeraffineerde suiker, wat een gezonder alternatief is en zelfs daarvan beperken we de hoeveelheid tot een minimum. Maar liefst twee van onze smaken zijn volledig vrij van toegevoegde suikers: N°2 Apple & Thyme en N°3 Beetroot & Ginger. 

Je hoeft je nooit schuldig te voelen wanneer je geniet van een heerlijk drankje! Wie gaat er nu calorieën tellen op een avond waarop er iets te vieren valt? Wij niet!

We begrijpen echter wel dat het lastig kan zijn om een alcoholvrij alternatief te vinden dat niet bomvol suiker zit. Daarom hebben we speciaal voor jou vier aanraders uit ons assortiment van mocktails met zo min mogelijk suikers.

N°1 Basil & Elderflower 

Deze mocktail, op basis van limoen, basilicum en vlierbloesem, biedt een elegante balans tussen zoet en zuur. De florale smaak van de vlierbloesem zorgt voor een verfrissende mocktail waar je keer op keer van zult genieten! Slechts 2,9 g suiker per 100 ml.

N°2 Apple & Thyme 

Het appelsap van oude laagstam appelbomen geeft deze mocktail een volle en rijke smaak. Deze appels zijn zo zoet dat er geen toegevoegde suikers nodig zijn! Met slechts 5 g suiker per 100 ml, afkomstig van natuurlijke fructose in de appels, kun je zorgeloos genieten.


Je hoeft je nooit schuldig te voelen wanneer je geniet van een heerlijk drankje

N°3 Beetroot & Ginger 

Rode biet geeft deze mocktail een zachte, aardse smaak. De combinatie met gember en limoen zorgt voor een krachtig en mooi uitgebalanceerd geheel. Ook deze mocktail bevat slechts 5 g suiker, uitsluitend afkomstig van natuurlijke fructose, zonder toegevoegde suikers.

N°8 Rhubarb & Fennel 

De zoetzure smaak van rabarber en de anijsachtige accenten van venkel maken deze mocktail prachtig gebalanceerd. Het is de persoonlijke favoriet van onze oprichters, Kaat & Marie, en bevat slechts 0,5 g suiker! Deze mocktail is op basis van groenten en fruit bereid, dus je kunt met een gerust hart kiezen voor een zeer gezond alternatief.

Net zoals al onze mocktails bevatten ze geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen. The Mocktail Club streeft naar kwaliteit en bovenal een gezond alternatief voor alcohol. Geniet van elke slok en laat de calorieën even achter je!

N°1 BASIL & ELDERFLOWER

SHOP NOW

N°2 APPLE & THYME

SHOP NOW

N°3 BEETROOT & GINGER

SHOP NOW

N°8 RHUBARB & FENNEL

SHOP NOW