PIMP JE MOCKTAIL DANKZIJ ONZE TIPS & TRICKS! 
Wil je indruk maken op je gasten door je geserveerde mocktail net dat tikkeltje extra te geven? 

Op onze receptenpagina vind je onder 'Garnish guide' per mocktail serveertips om je mocktail af te werken, op verschillende niveau's: van makkelijk tot iets moeilijker, maar steeds haalbaar! 

Dat kan bijvoorbeeld door ze af te werken met één van onze botanicals in combinatie met verse kruiden. 

Je kan  je mocktail ook feestelijk afwerken met een eetbaar bloemetje. Je mocktail ziet er meteen zeer stylish uit en je kan die eetbare bloemetjes trouwens makkelijk zelf kweken! 

Hoe kweek je eetbare bloemetjes? 

Je krijgt momenteel gratis bloemzaadjes bij aankoop op onze webshop. Zaai de zaadjes in een grote pot en zorg ervoor dat ze een halve centimeter onder het oppervlak zitten. De beste zaaiperiode loopt van april tot half juli. 
Plaats de pot daarna op een zonnige plek binnen en houd de grond vochtig en vrij van onkruid. Met liefde én geduld krijg je een mix van viooltjes, korenbloemen, calendula, borage en leeuwenbek.

Geef je bloemen een zachte overgang naar buiten door de pot af en toe kort buiten te zetten. Als de zomer voorbij is, knip je ze tot 5cm hoogte, laat ze drogen en schud dan met een spade de zaden los voor kleurrijke, eetbare bloemetjes volgend jaar!

Deel zeker je foto's van je gepimpte mocktails met #mocktailmoment!