B2B

THE MOCKTAIL CLUB IN HORECA​

Opzoek naar een alcoholvrij alternatief voor op je menukaart? 
The Mocktail Club is een alcoholvrije ready to serve mocktail. 

Wat ons onderscheid van andere alcoholvrije alternatieven? Onze mocktails zijn meer dan een aperitief. Ook bij het hoofdgerecht of het dessert is de mocktail een perfecte aanvulling. Join the club en zet zoals deze sterrenzaken The Mocktail Club op jouw menu! Contacteer ons voor een vrijblijvende tasting. 

  Boury   't Zilte


Klik hier 
om alle smaken te ontdekken. Bestellen kan rechtsreeks of bij  Claessens Hanos Covivins  of jouw lokale drankenhandel. 

BOEK EEN TASTING

THE MOCKTAIL CLUB IN SHOPS

Join the club en verkoop The Mocktail Club in jouw winkel! Contacteer ons voor een vrijblijvende tasting! Klik hier om alle smaken te ontdekken. Bestellen kan rechtsreeks of via Bleuzé en Covivins.


boek een tasting

THE MOCKTAIL CLUB X GIFTS X EVENTS 

Geef eens iets anders dan die typische fles wijn of champagne! The Mocktail Club biedt giftboxen die geschikt zijn voor iedereen, of die nu alcohol drinkt of niet. De giftboxen worden op maat gemaakt en worden geleverd waar jij ze wil! 

Ook als je op zoek bent naar een unieke en verfrissende toevoeging voor jouw volgende evenement, ben je bij The Mocktail Club aan het juiste adres! Onze professionele bartenders staan klaar om jouw gasten te verrassen met een scala aan heerlijke mocktails, rechtstreeks geserveerd vanuit onze mobiele bar. 

MEER INFO

GEBRUIKSKLAAR

De mocktails zijn ready-to-serve. Schud zacht met de fles, serveer met ijsblokjes en werk af met de juiste botanicals. Klik hier voor the perfect serve per mocktail.

0% ALCOHOL

De mocktails bevatten geen alcohol of geen restanten van alcohol. De mocktails zijn gemaakt op basis van verse vruchten en kruiden.

FOODPAIRING 

The Mocktail Club is meer dan een aperitief. De verscheidenheid aan smaken geeft je de mogelijkheid om de mocktails bij elk gerecht te serveren. Een perfecte non-alcoholische drank voor elk moment van de dag.