B2B

GEBRUIKSKLAAR

De mocktails zijn ready-to-serve. Schud zacht met de fles, serveer met ijsblokjes en werk af met de juiste botanicals. Klik hier voor the perfect serve per mocktail.

0% ALCOHOL

De mocktails bevatten geen alcohol of geen restanten van alcohol. De mocktails zijn gemaakt op basis van verse vruchten en kruiden.

FOODPAIRING 

The Mocktail Club is meer dan een aperitief. De verscheidenheid aan smaken geeft je de mogelijkheid om de mocktails bij elk gerecht te serveren. Een perfecte non-alcoholische drank voor elk moment van de dag.

SERVE IT, TMC x HORECA

Opzoek naar een alcoholvrij alternatief voor op je menukaart? 
The Mocktail Club is een alcoholvrije ready to serve mocktail. 

Wat ons onderscheid van andere alcoholvrije alternatieven? Onze mocktails zijn meer dan een aperitief. Ook bij het hoofdgerecht of het dessert is de mocktail een perfecte aanvulling. Join the club en zet zoals deze sterrenzaken The Mocktail Club op jouw menu! Contacteer ons voor een vrijblijvende tasting. 

Klik hier om alle smaken te ontdekken. 

  't Zilte   Boury

THE MOCKTAIL CLUB ON THE MENU

SELL IT, TMC X SHOPS

Join the club en verkoop The Mocktail Club in jouw winkel! Contacteer ons voor een vrijblijvende tasting! Klik hier om alle smaken te ontdekken. 


THE MOCKTAIL CLUB ON YOUR SHELF

SHARE IT, TMC X BUSINESS GIFTING

Geef eens iets anders dan die typische fles wijn of champagne! The Mocktail Club biedt giftboxen die geschikt zijn voor iedereen, of die nu alcohol drinkt of niet. De giftboxen worden op maat gemaakt en worden geleverd waar jij ze wil! 


MORE INFO