​TOURNEE MINERALE: 
GEZONDE GEWOONTES 
EN EEN WELLNESS-WINACTIE

Het is februari, de maand van de liefde én van de uitdagingen. Terwijl sommigen hun romantische kant laten zien, gaan anderen de strijd aan met een maand zonder alcohol. Waarom iet het beste van de 2 combineren? 

Give away actie

Daarom organiseren we een unieke winactie voor verwennerij-ervaring bij het Waer Waters Resort in Groot-Bijgaarden. Denk aan sauna's, hammas, infraroodcabines, verfrissende baden,... Een totale onderdompeling in rust en sereniteit!

Hoe doe je mee? Koop een fles van The Mocktail Club bij één van onze deelnemende zaken en je ontvangt een flyer met alle details om je aan te melden voor de winactie. Vergeet niet om je vrienden en familie uit te nodigen om ook deel te nemen aan Tournée Minérale en zich aan te sluiten bij de winactie. Samen geniet van welverdiende verwennerij is altijd beter, toch?!  
Waarom meedoen aan Tournée Minérale? 

Het skippen van alcohol heeft meer voordelen dan je denkt! Verbeterde slaap, scherpere focus en een berg energie die je niet voor mogelijk hield. En om dat te bewijzen, hadden we onlangs een babbel met Amandine De Paepe, een voedingswetenschapper en biomedicus. Nieuwsgierig naar haar verhaal? Lees het hier

Inspo nodig om je mocktail te combineren met een gerecht of feestelijk te serveren? Ontdek hier onze tips & tricks. 

Cheers to een maand vol gezonde gewoontes, zelfzorg en natuurlijk: onweerstaanbare mocktails! 

 Cheers!